volg ons

Culinair

Restaurant Bottles is een zeer trendy, vernieuwend restaurant dat zeer hoog aangeschreven staat vanwege haar verfijnde gerechten, waarbij de puurheid van streekproducten voorop staat. Tevens komt de smaak van de diverse seizoenen goed tot uiting in de steeds wisselende menukaart en het speciaal door de chef samengestelde Bottles-menu. Restaurant Bottles heeft dan al diverse awards ontvangen zoals de Zilveren Oester en winnaar van Restaurantweek Zeeland.

Naast de verfijnde menukaart heeft restaurant Bottles ook één van de meest uitgebreide wijnkaarten. Gault millau heeft onze wijnkaart als beste van Nederland betiteld.Vinoloog Jens Hoogstad geeft u graag uitleg bij de bijzondere wijncollectie in de inloop klimaatkast.

U kunt in restaurant Bottles terecht voor een diner. Zowel voor privé als zakelijke gelegenheden is Bottles een aangename locatie. Er is ook een private dinner room beschikbaar voor (zakelijke) diners, recepties, bruiloften en andere feestelijke gelegenheden.

Wij bieden onze hotelgasten pensionmaaltijden aan. Voor € 25,- krijgt u een voorgerecht en hoofdgerecht. Het is natuurlijk ook mogelijk om à la carte te eten.

Restaurant Bottles is op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag geopend vanaf 18uur. Op woensdag en zondag gesloten.
Reserveren is gewenst.Voor reserveringen belt u: +31 (0) 115 45 18 53

Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onze gastvrijheid in een van onze andere zaken: Hotel Royal Zelzate en Dockside.

Wenst u meer informatie over restaurant Bottles? Klik hier.

Luxe
& Comfort

Reserveer een kamer