volg ons

Culinair

Restaurant Bottles is een zeer trendy, vernieuwend restaurant dat zeer hoog aangeschreven staat vanwege haar verfijnde gerechten, waarbij de puurheid van streekproducten voorop staat. Tevens komt de smaak van de diverse seizoenen goed tot uiting in de steeds wisselende menukaart en het speciaal door de chef samengestelde Bottles-menu. Restaurant Bottles heeft dan al diverse awards ontvangen zoals de Zilveren Oester en winnaar van Restaurantweek Zeeland. Naast de verfijnde menukaart heeft restaurant Bottles ook één van de meest uitgebreide wijnkaarten. Gault millau heeft onze wijnkaart als beste van Nederland betiteld.Vinoloog Jens Hoogstad geeft u graag uitleg bij de bijzondere wijncollectie in de inloop klimaatkast.

Wij bieden onze hotelgasten pensionmaaltijden aan. Voor € 25,- krijgt u een voorgerecht en hoofdgerecht. Het is natuurlijk ook mogelijk om à la carte te eten.

Restaurant Bottles is enkel geopend voor onze hotelgasten.

Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onze gastvrijheid in een van onze andere zaken: Hotel Royal Zelzate en Dockside.

Luxe
& Comfort

Reserveer een kamer